Best Practice A norelem Normelemete KG. vállalati profilja

A norelem Normelemete KG. vállalati profilja

2016.05.24 12:05

A norelem Normelemete KG. vállalati profilja

A Stuttgart melletti Markgröningenben működő norelem Normelemente KG. világviszonylatban is az egyik legnagyobb beszállító a szabványos gépelemek, rendszerek és komponensek területén a gép- és berendezésgyártásban, valamint a mérés és kontroll eszközeinek körében. A közel 25000 normáliával és gépelemmel a norelem a saját szakterületén teljes választékot kínál. A norelem vevőkörét a világ minden pontján a különböző méretű gép- és berendezésgyártó vállalatok, valamint a vállalkozó iparosok alkotják.

Hirdetés

A norelemnél hagyományosan nagy jelentőséggel bír a professzionális tanácsadás, a széles raktárkészlet, a gyorsaság, megbízhatóság és a vevőkhöz való különleges közelség. Modern logisztika biztosítja a gyors áruküldést és a közel teljes választék raktáron tartását. A vevők és az érdeklődők vagy a klasszikus, közel 1300 oldalas norelem katalógus (THE BIG GREEN BOOK), vagy pedig az internet segítségével tekinthetnek be a széles termékspektrumba, azok minden releváns paraméterébe, és adhatnak le rendeléseket (www.norelem.hu). Vevőink már 1995 óta közvetlenül elérhetik az összes norelem termék CAD modelljét, ezeket problémamentesen és gyorsan beemelhetik saját terveikbe.

A norelem manapság még inkább innovatív partnerként és rendszerszállítóként jelentkezik. A technikusoknak, konstruktőröknek és mérnököknek a helyszínen nyújt támogatást ahhoz, hogy ötleteiket és terveiket norelem termékek használatával a mindennapokban is jól használható és gazdaságos megoldásokká alakíthassák. A vevőkhöz való közelség norelemnél azt jelenti, hogy ismerjük azt, amire a vevőknek ma szükségük van és a jövőben igényelni fognak.

Számos elismerés és design-díj jelzi azt a magas minőségi igényt, melyet vállalatunk saját termékeivel szemben támaszt. A norelem hosszú évek óta fontosnak tartja a szakképzést cégen belül és azon kívül is. Ennek fontos célpontja az innovatív és gyakorlatorientált projektek támogatása a szakképzésben és a műszaki felsőoktatásban.

(x)

Kiemelt Partnereink