Best Practice A Sheet Metal Technológia Kft. is ott lesz az Automotive Hungary kiállításon

A Sheet Metal Technológia Kft. is ott lesz az Automotive Hungary kiállításon

Fizetett tartalom | 2015.10.27 10:12

A Sheet Metal Technológia Kft. is ott lesz az Automotive Hungary kiállításon

A vállalat a közelmúltban részt vett az EMO Milano gépipari világkiállításon, amely a fémfeldolgozó ipar egyik legjelentősebb eseménye Európában.

Hirdetés

A Dener Mitsubishi gyár gépei hatalmas sikert arattak a látogatók körében. A kiállított gépek egyike egy 1500x3000 mm-es asztalméretű 4KW-os Dener Fiber Lézervágó berendezés volt. A Dener Fiber lézervágó berendezést az ügyfelek igényei szerint tervezték meg és fejlesztették ki, akik körében az 1500 mm x 3000 mm asztalméretű lézervágó a legnépszerűbb. A gép 2000 mm x 4000 mm-es, valamint 2000 mm x 6000 mm asztalmérettel is rendelhető.

A Dener lézervágó megjelenése új stílust hozott a lézervágó technológia területére. A gép kifejlesztésekor a cél az volt, hogy a gyártás környezetbarát módon, maximális produktivitással és sebességgel, a lehető legkisebb helyigény és energiafelhasználás mellett valósuljon meg. A Dener Fiber lézervágó gép optimális megoldást nyújt a mai igényekre, mind kialakításában, mind programozásában. Nagy mennyiségű feladatot teljesít alacsony energiafelhasználással és teljesítményveszteség nélkül.

A géptest tetején kialakított hídmozgatás vezérlés, a precíziós szervomotor teljesítmény, a hatcellás vákuum rendszer, a LED világítás és a levegőszárító rendszer alacsony fogyasztásukkal mind-mind az alacsony energiafelhasználást segítik elő. A lineáris motoros rendszerben magas gyorsulás (Az X és Y tengelyen 2,3, a Z tengelyen 3G) és 133 m/perc sebesség elérhető el.

A Dener Mitsubishi gyár továbbá bemutatta a technológiai újdonságnak számító Szervo Élhajlító berendezést is. A Dener CNC szervo élhajlító rugalmas, megbízható és fejlett nem-hidraulikus szerszámgép. Az új generációs szerszámgép lehetővé teszi a környezettudatos, termelékeny, pontos, rugalmas és megbízható megmunkálást. Az új technológia alacsony fogyasztást, kevesebb karbantartást és hidraulikus olaj nélküli működést eredményez.

A Dener Szervo Elektromos Élhajlító berendezés fejlett CNC vezérlővel, gyors és pontos alsó és felső szerszám befogással, több tengelyes hátsóütköző rendszerrel rendelkezik. A gép felhasználója tökéletes lemezt állíthat elő alacsony költségráfordítással.

Látogassa meg a Sheet Metal Technológia Kft.-t az Automotive Hungary kiállításon, az A pavilon 207C standján, ahol további információkkal szolgálunk gépeinkkel és legújabb technológiáinkkal kapcsolatban!

(x)

Kiemelt Partnereink