Best Practice 6. Industrial Engineering Szakmai Nap összefoglaló

6. Industrial Engineering Szakmai Nap összefoglaló

2016.02.08 09:46

6. Industrial Engineering Szakmai Nap összefoglaló

Több mint ötven fő részvételével tartották meg 2015. november 13-án az MTM Hungária Egyesület szervezésében a hatodik Industrial Engineering Szakmai Napot a fővárosban. A rendezvényen a hazai és külföldi vállalatok képviselői oszthatták meg egymással tapasztalataikat, illetve bővíthették kapcsolatrendszerüket.

Hirdetés

A rendezvény szervezőinek célja annak bemutatása volt, hogy a különböző gyártási, tevékenységi területeken hogyan lehet az MTM módszert alkalmazni, és ez milyen előnyökhöz vezet. Az egyes résztvevők prezentációi elméleti és gyakorlati oldalról egyaránt megközelítették a témakört.

Dunajcsik Zoltán, az MTM Hungária Egyesület elnöke megnyitóbeszédében kiemelte a hazai instruktorképzésben indított folyamatarchitektúra szemináriumot, illetve a Munkahely kialakítás workshopra is felhívta a figyelmet. A rendezvényen többek között felszólalt a Volkswagen, a Bosch és a Schaeffler képviselője is, a kecskeméti ZARGES Kft. előadói pedig a normaidő-rendszerről és annak SAP-ba való bevezetéséről tájékoztatták a hallgatóságot.

A témakört közgazdasági és foglalkozás-egészségügyi szempontból is megközelítő szakmai nap végén a résztvevők által kitöltött kérdőívek eredménye alapján egy magas színvonalú, hasznos programnak lehettek részesei az érdeklődők.

(x)

Kiemelt Partnereink